Henkilötietokäytäntö

Mitä tietoja keräämme sinusta?

Keräämme tietoja kaikkien Homowaren kotisivuilla vierailevien reitistä sivuillamme. Toisin sanoen kirjaamme millä sivuilla he käyvät, mistä IP-osoitteesta ja millä selaimella he sivujamme käyttävät. Näitä tietoja ei voida yhdistää juuri sinuun.

Vieraillessasi Homoware.fi sivulla, tietokoneesi asetetaan evästeitä. Nämä pienet tekstitiedostot ovat haitattomia ja sisältävät vain tietoja liittyen tilaukseesi. Ne poistuvat automaattisesti selaimestasi. Täältä voit lukea lisää yksittäisistä käyttämistämme evästeistä https://www.homoware.fi/Sivut/evasteita/

Club Homoware

Halutessasi liittyä postituslistaamme ja vastaanottaa uutiskirjeemme suoraan kotisivuillamme, saat sähköpostin, jossa pyydämme vahvistamaan rekisteröitymisesi painamalla sähköpostissa olevaa linkkiä. Vasta tämän rekisteröitymisesi Club Homowareen on valmis.

Halutessasi vastaanottaa uutiskirjeemme (eli liittyvä Club Homowareen) maksaessasi tilausta nettisivuillamme, tulee sinun itse valita kyseinen vaihtoehto. Saat tästä vahvistussähköpostin, mutta sinun ei tarvitse vahvistaa liittymistä erikseen, kunhan ostoksesi toteutuu ja maksetaan.

Ollessasi Club Homowaren jäsen säilytämme sinusta henkilötietoja kuten nimi ja sähköpostiosoite, jotta voimme postittaa uutiskirjeemme sähköisesti sinulle, sekä osoite ja puhelinnumero, jos olet nämä tiedot antanut.

Voit koska tahansa erota Club Homowaresta käyttämällä uutiskirjeessä olevaa linkkiä, käymällä nettisivuillamme tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme info@homoware.fi.

Erottuasi Club Homowaresta anonymisoimme kaikki tietosi kuuden kuukauden jälkeen, jos et ole ollut aktiivisesti yhteydessä meihin.

Ostaessasi Homowaresta

Tehdessäsi ostoksia Homoware.fi sivustolla on välttämätöntä täyttää/kertoa koko nimesi, osoitteesi sekä sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää tilausvahvistuksen/laskun ja tuotteet sinulle.

Lisäksi voit halutessasi lisätä puhelinnumerosi tilaukseesi, jolloin voit saada ajantasaista tietoa paketistasi tekstiviestillä.

Kirjanpitolain mukaan meidän on säilytettävä tietoja tilauksestasi viisi vuotta, mutta säilytämme koko ostoshistoriasi, jos jatkat ostosten tekemistä meillä, jotta voi tarkastella sitä myöhemmin.

Anonymisoimme asiakastietosi automaattisesti, kun et ole tehnyt ostoksia meillä kahden vuoden sisällä. Lukuun ottamatta tilannetta jossa kuulut Club Homowareen, jolloin tietosi anonymisoidaan kuusi kuukautta sen jälkeen, kun olet irtisanoutunut Club Homowaresta.

Asiakastietojen anonymisointi tarkoittaa, että sinua ei enää löydy järjestelmästämme, etkä myöskään voi kirjautua sivuillemme ja tarkastella esim. tilaushistoriaasi.

Perutut tilaukset Homowarella

Jos olet syöttänyt henkilötietosi (nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero) tilauksen yhteydessä, mutta peruutat ostoksen, anonymisoimme automaattisesti tietosi kuuden kuukauden jälkeen.

Mihin käytämme henkilötietojasi?

Käytämme henkilötietojasi ainoastaan tilauksesi yhteydessä, ja jos kuullut Club Homowareen, lähetämme uutiskirjeen näiden tietojen perusteella. Rekisteröimme ainoastaan ne tiedot, jotka ovat aivan välttämättömiä toimittaessamme tilauksesi.

Huomaa että tiettyjä tuotteita ostaessasi (useimmiten fetissituotteita, mutta ei rajoittuen yksinomaan niihin) Homoware.fi sivulta, voidaan näitä tietoja arkaluontoisina henkilötietoina, jos ne yhdistetään muihin henkilötietoihisi.

Kenellä on pääsy henkilötietoihisi?

Kaikki henkilötiedot, joista sinut voidaan tunnistaa, kuten nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, säilytetään salattuina järjestelmässämme, ja vain Homoware.fin työntekijöillä on pääsy tähän tietoon.

Kaikki tieto Homoware.fi sivulla suojataan SSL suojauksen avulla. Toisin sanoen tietosi on suojattu salatulla internetyhteydellä, jolloin kolmannet osapuolet eivät voi kaapata tietoja joita syötät kotisivuillamme.

Keiden kanssa jaamme henkilötietojasi

Voidaksemme lähettää tilaamasi tuotteet, on välttämätöntä, että jaamme osoitetietosi tavarantoimittajien kanssa (PostNord ja Matkahuolto). He eivät saa mitään tietoja tilauksesi sisällöstä, ainoastaan nimi-, osoite-, sähköpostiosoite- ja puhelinnumerotiedot, jotta he voivat kertoa sinulle toimituksen kulusta.

Homoware on vastuussa varmistaa, ettei sinun henkilötietojasi joudu vääriin käsiin. Siksi vaadimme yhteistyökumppaneiltamme tiukkoja standardeja tietojen käsittelyssä, kun henkilötietosi ovat tarpeen Homowaren ulkopuolella. Varmistamme aina, että kumppanimme takaavat henkilötietosi pysyvän salattuna.

Emme milloinkaan myy henkilötietojasi eteenpäin kolmansille osapuolille, ja käytämme tietojasi ainoastaan jotta voimme palvella sinua esimerkiksi tilauksesi yhteydessä tai lähettäessämme uutiskirjeemme.

Kuka on vastuussa henkilötiedoistasi?

HarinWeb/Homoware on vastuussa huolehtia henkilötiedoistasi, ja teemme kaiken mahdollisen varmistaaksemme, jotta voit luottaa tietojesi olevan turvassa.

Henkilötietojesi turvallisuudesta Homowarella vastaa Henning Flyngborg. Voit olla häneen yhteydessä asiakaspalvelumme kautta, jos sinulla on lisää kysyttävää mihin tietojasi käytetään.

Sinun oikeutesi

Oikeus nähdä tietosi

Jos halut tietää mitä tietoja me olemme rekisteröineet sinusta, sinulla on oikeus nähdä ne. Sinun tarvitsee ainoastaan lähettää meille sähköpostia, ja me lähetämme keräämämme tiedot sinulle. Vahvistamme pyyntösi tietoihin kolmen arkipäivän sisällä, ja lähetämme tiedot sinulle 30 päivän kuluessa.

Oikeus korjauksiin

Sinulla on luonnollisesti oikeus saada tietojasi korjattua, jos huomaat niissä olevan virheitä. Tämä hoituu kätevimmin olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@homoware.fi.

Oikeus anonymisointiin

Voit milloin tahansa pyytää että anonymisoimme tietosi. Ota halutessari yhteyttä asiakaspalveluumme info@homoware.fi. Vahvistamme yhteydenottosi kolmen arkipäivän sisällä, ja olemme uudestaan yhteydessä kun anonymisointi on suoritettu – viimeistään 30 päivän kuluessa siitä kun olemme vastaanottaneet yhteydenottosi.

Anonymisoidessamme tietojasi korvataan kaikki henkilötietosi (nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero) tietokoneen luomalla siansaksalla. Tämän jälkeen ei ole enää mahdollista jäljittää tietoja sinuun, meihin eikä yhteistyökumppaneihimme.

Tietosi anonymisoidaan täysin automaattisesti, kun meillä ei enää ole tarvetta tälle tiedolle voidaksemme palvella sinua. Jos haluat anonymisoida ne ennen tätä, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme info@homoware.fi.

Pyydämme lähettämään kaikki pyynnöt kirjallisena, koskivat ne sitten tietoja rekisteristäsi ja tietojesi korjausta, poistamista tai anonymisointia, osoitteeseen info@homoware.fi.

Valitusoikeus

Jos koet, että henkilötietojasi on käsitelty lainvastaisesti, pyydämme olemaan yhteydessä meihin, jotta voimme korjata asian.

Sinulla on oikeus jättää valitus Tietosuojavaltuutetulle, jos olet tyytymätön tapaan, jolla hoidamme henkilötietojasi. Löydät Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot täältä http://www.tietosuoja.fi/fi/.

Heräsikö kysymyksiä?

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietokäytännöstämme, olet tervetullut olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Tykkää meistä Facebookissa - lupaamme käyttäytyä!