Miksi Homoware?

Pyrimme Homowarella tekemään ostoskokemuksestasi nettisivuillamme mahdollisimman miellyttävän ja sujuvan. Toivomme että koet ostamisen kanssamme myös turvalliseksi.

Osta turvallisesti

Osta turvallisesti

Asiakkaiden oikeudet ovat erittäin hyvin turvattu Tanskan kuluttajansuojalailla henkilöillä, jotka ostavat tanskalaisesta nettikaupasta. Me emme kuitenkaan tyydy vain lain antamaan suojaan vaan asetamme omat standardimme pyydettyä korkeammalle.

Lisäksi seuraamme tanskalaisten kaupanalanjärjestöjen suosituksia ja teemme kaikkemme että saat kaiken tarpeellisen tiedon mitä tarvitset ostoksia tehdessäsi. Saat esimerkiksi Homowarelta tilatessasi henkilökohtaiset ostoehdot, joihin on kirjattu vain kyseisiä tuotteita koskevat tiedot. Näin sinun ei tarvitse selata sivukaupalla ostoehtoja, vaan löydät helposti juuri sinua koskevan tiedon.

Homoware.dk on saanut myös tanskalainen e-mærket todistuksen, joka myönnetään nettikaupoille jotka toimivat eettisesti ja lain vaatimalla tavalla.

Turvallinen ja tahdikas maksaminen

Turvallinen ja tahdikas maksaminen

Kaikki maksuun liittyvät tapahtumat on suojattu SSL (Secure Socker Layer) suojauksella, jonka ansiosta maksukorttisi tiedot eivät koskaan päädy vääriin käsiin.

Voit lukea lisää turvallisesta maksamisesta täältä Turvallinen ja tahdikas maksaminen

Nopea ja huomaamaton toimitus

Nopea ja huomaamaton toimitus

Lähetämme tilaukset Tanskan postin kautta, ja toimitukset Suomessa jakaa Matkahuolto (joka toimittaa paketit sinua lähimpään olevaan noutopisteeseen).

Lähettäjänä toimituksissa lukee aina yrityksemme virallinen nimi HarinWeb. Pakkauksessa ei koskaan lue Homoware tai muuta mahdollisesti kiusallista tekstiä.

Voit lukea lisää huomaamattomasta toimituksestamme täältä

Suomeen tilaukset toimitaan yleensä noin 3-6 arkipäivän sisällä. Ostoksesi lähetetään samana päivänä, jos saamme tilauksesi ennen kello 19.

Voit lukea nopeasta toimituksesta lisää täältä

Hintatakuu

Hintatakuu

Jos löydät saman tuotteen toisesta verkkokaupasta edullisemmalla, palautamme erotuksen, jos kerrot siitä meille 14 päivän sisällä, kun olet tehnyt ostoksesi. Mielestämme sinun on saatava tuote parhaalla mahdollisella hinnalla.

Voit lukea Hintatakuusta lisää täältä

Erinomainen asiakaspalvelu

Erinomainen asiakaspalvelu

Tähtäämme markkinoiden parhaaseen palveluun sekä ennen että jälkeen kun olet tehnyt ostoksia Homowarella. Olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä koski asia ihan mitä vain.

Ostokokemuksia mittavalla www.trustpilot.dk sivustolla useat asiakkaistamme ovat kirjoittaneet kokemuksistaan meidän kanssamme (tanskaksi).

30 päivän tyytyväisyystakuu

30 päivän tyytyväisyystakuu

Tanskan laki vaatii tuotteille 14 päivän rahat takaisin takuun etämyynnistä ostetuille tuotteille. Me haluamme varmistaa että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ostoksiinsa ja siksi tarjoamme tuotteillemme 30 päivän täyden palautusoikeuden.

Voit lukea lisää palautusoikeudesta täältä 30 päivän tyytyväisyystakuu

Henkilökohtainen ote

Henkilökohtainen ote

Me tarjoamme asiakkaillemme aina parhaan mahdollisen kokemuksen, sillä toimiva asiakkuus on toimintamme edellytys. Olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä minkä tahansa asian tiimoilta, oli se sitten risuja tai ruusuja tai ehkä parannus- tai tuote-ehdotus. Homowaren Kundit ovat aina valmiita auttamaan sinua.

Voit lukea meistä lisää täältä

Ymmärrämme tarpeesi

Ymmärrämme tarpeesi

Tuotevalikoimamme kantava ajatus on henkilökohtainen tieto homomiesten seksuaalisuudesta. Useimmat valikoimamme tuotteet ovat testattu ennen kuin hankimme tuotteen valikoimaamme. Tiedämme siis tarkkaan mitä tuotteesta kerromme, ja voimme neuvoa sinua ostopäätöstäsi muodostaessasi. Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman tuotteita kaikenlaisiin tarpeisiin.

Jos suuresta valikoimistamme kuitenkin puuttuu jokin tuote, joka mielestäsi meillä pitäisi olla myynnissä, ota meihin yhteyttä.

Sinun fantasiasi ovat meidän todellisuuttamme. Kysyessäsi meiltä neuvoa emme koskaan, toisin kuin monet muut kaupat, ylimainosta tuotetta. Uskomme että sinun tarvitsee saada juuri se tieto mitä tarvitset, ei yhtään vähempää eikä enempää. Tämän käytännön myötä uskomme että olet tyytyväinen kokemukseesi meidän kanssa ja palaat ostoksille uudestaankin.

Tykkää meistä Facebookissa - lupaamme käyttäytyä!