Suosittuja merkkejä

Tässä ovat 12 suosituinta merkkiämme tällä hetkellä

Kaikki merkit

Tässä ovat kaikki Homowaren merkkituotteet

Homowarella on tarjolla suuri valikoima merkkituotteita eri tuotesarjoissa - aina kuumista seksileluista hauskoihin pridekoruihin asti.

Tiedämme, että haluamasi merkin löytäminen yli 100 merkin joukosta on hankalaa, joten teimme sinulle apuvälineen, jolla löydät hakemasi merkin helposti.

Jos jo tiedät mitä tuotemerkkiä etsit, selaa listaa tai valitse merkin ensimmäinen kirjain alhaalta.

Voit valita myös kategorian, jolloin me poistamme epäolennaiset tuotemerkit listasta.

Kategoria: Muut
Korkealaatuisia posti- ja onnittelukortteja homohenkisiin juhliin. Oikein valittu kortti viestittää saajalle kuinka paljon välität hänestä.
2EROS
Kategoria: Vaatteet

Kategoria: Seksilelut

CBD
Kategoria: Hyvinvointi
COLT
Kategoria: Seksilelut
Yksi markkinoiden vanhimmista ja tunnetuimmista seksileluvalmistajista, jonka tuotteet tunnetaan korkeasta laadusta ja käytettävyydestä. COLT:n seksilelut kestävät kovaakin käyttöä.
Crisco
Kategoria: Liukuvoiteet
Tässä on kovan anaaliseksin klassikkoliukkari, joka sopii erityisesti nyrkkinaintiin.  Crisco on huoneenlämmössä paksua, mutta sulaa liukkaaksi, kiimaiseksi ja pitkäkestoiseksi liukuvoiteeksi kehonlämmön vaikutuksesta.

Kategoria: Seksilelut
Näillä tanskalaisilla laadukkailla anaalisuihkuilla varmistat nautinnollisen ja rennon anaaliseksin. Valtavasta valikoimastamme löytyy sopiva suihku kaikenlaisiin tarpeisiin. Danatoys on erityisesti panostanut tuotteidensa turvallisuuteen ja käytettävyyteen.
Dark Crystal
Kategoria: Seksilelut
Belgialainen seksileluvalmistaja on tunnettu dildoista ja anustapeista, joiden miellyttävä vinyyli täyttää EU:n turvavaatimukset, tuntuu miellyttävältä sekä kestää kaikkia liukuvoiteita. Laajasta valikoimasta löytyy löytyy sopivia seksileluja sekä aloittelijoille että hyvin kokeneille kundeille.
Doc Johnson
Kategoria: Seksilelut
Yksi maailman johtavimmista seksileluvalmistajista. Yhdysvaltalaisen merkin dildot ovat tunnettu korkeasta laadusta sekä aidontuntuisista materiaaleista (UR3) joka tuntuu niin aidolta kuin tekopenis voi tuntua. 
Durex
Kategoria: Kondomit
Yksi maailman tunnetuimmista kondomivalmistajista, joka myös valmistaa erilaisia likuvoiteita. Laadukkaat kondomit ja liukkarit täydentävät toisiaan ja tekevät analiseksistä nautinnollista.

Elbow Grease
Kategoria: Liukuvoiteet
Elbow Grease tunnetaan parhaiten erilaisista liukkareistaan. Aluksi he valmistivat vain rasvapohjaisia liukuvoiteita, joita käytettiin erityisesti nyrkkinainnissa, mutta viime vuosina he ovat laittaneet tietotaitonsa luodakseen uusia vesiliukoisia- ja hybridiliukkareita.
E-Stim Systems
Kategoria: Seksilelut
Markkinoiden kovalaatuisin elektroseksileluvalmistaja. Yrityksen omistajat ovat hartaita e-stimin harrastajia, ja se ovat käyttäneet pervoja halujaan ja fantasioitansa luodessaan tuotesarjan. Tuotteet ovat valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista ja niillä on elinikäinen takuu.
EXS
EXS
Kategoria: Kondomit
Kondomeja kaikissa väreissä ja koissa. EXS on yksi johtavista kondomivalmistajista maailmassa, ja heidän kondomit sopivat erinomaisesti anaaliseksiin. Suuresta valikoimasta löydät varmasti itsellesi sopivan kondomin.

Fort Troff
Kategoria: Seksilelut
Korkealaatuisia seksileluja yhdysvaltalaiselta valmistajalta, joka yhdistää kestävyyden kiimaiseen seksiin. 
Kategoria: Seksilelut

Gun Oil
Kategoria: Liukuvoiteet
Miehekkäästi pakattuja silikonipohjaisia liukuvoiteita runkkaamiseen, seksileluille ja anaaliseksiin. Laadukas liukkari tekee erityisesti anaaliseksistä nautinnollisempaa.

Hankeys Toys
Kategoria: Seksilelut
Yksi maailman parhaista käsintehtyjen dildojen valmistaja, joka käyttää seksileluissaan markkinoiden parasta silikonia. Hankey's Toys on erikoistunut suuriin ja valtaviin dildoihin, jotka eivät jätä ahnasta reikää kylmäksi.

Kategoria: Muut

Kategoria: Liukuvoiteet
Tässä on liukuvoide jota liukkaammaksi ja kitkattomammaksi ei pääse. J-lube on riittoista, vesiliukoinen, liukas ja kaikkein halvin liukkari litrahinnalla mitattuna. Ominaisuuksiensa ansiosta se onkin suosituin liukkari, kun halutaan nauttia isoista dildoista ja nyrkkinainnista. Klassikkoliukkari fistaajille!
Kategoria: Liukuvoiteet
Erilaisia vesipohjaisia liukuvoiteita, jotka sopivat tai ovat suunniteltuja erityisesti anaaliseksiin. Vesiliukoiset liukkarit ovat helppo pestä pois, eivätkä ne tahraa lakanoita.

Kategoria: Seksilelut
Kuten yrityksen nimi antaa ymmärtää, tämä yritys valmistaa hieman tuhmempia seksileluja.  Jos nautit perseenvenytyksestä tai soundeista, tulet löytämään uudet suosikkilelusi täältä.
K-Y
K-Y
Kategoria: Liukuvoiteet
K-Y on steriili liukuvoide, joka sopii erityisesti vritsaputken kiihottamiseen soundeilla. Lääkelaatuluokan liukuvoide hyviin hetkiin.

Kategoria: Seksilelut

MisterB
Kategoria: Seksilelut
Mister B on maailmankuulu fetissimerkki, joka tunnetaan seksikkäistä asusteistaan, seksileluista, fetissivaatteista ja liukkareista. Mister B tunnetaan innovaatioistaan ja tietotaidostaan, jolla he erottuvat sekä nahka- että kumituotteiden osalta. Fetissikundien suosikkimerkki!
Kategoria: Vaatteet
MM Jockstrap on paranneltu versio klassisesta Bike jockista. Uusi seksikkäämpi malli jättää takamuksesi edelleen herkullisesti avoimeksi ja pitää huolen miehuudestasi.
Mr. S
Kategoria: Seksilelut
Amerikkalainen fetissivaate ja seksileluvalmistaja, joka tuottaa mm. maailman parhaimpia anustappeja ja kiimaisia fetissivaatteita nahasta, kumista ja neopreenista.
My.Size
Kategoria: Kondomit
Tässä on kondomivalmistaja joka on ymmärtänyt ettei kaikki penikset ole samanlaisia. Löydät täältä sopivan kondomin kalulle kuin kalulle. Muista että mitä paremmin kondomi sopii sinulle, sitä enemmän voit heittäytyä ja nauttia seksistä.
Mystim
Kategoria: Seksilelut
Elektroseksissä syötetään kehoon heikkoa sähkövirtaa, joka stimuloi ja kiihottaa koko kehoa.  Huomaa ettei useimmat elektroseksileluvalmistajat ole keskenään yhteensopivia, joten suosittelemme käyttämään Mystim leluja ainoastaan saman valmistajan laitteen kanssa.

Kategoria: Seksilelut
Koe uusia nautintoja, jollaisia et ole koskaan kokenut aiemmin, kiihottamalla ihoa ja erogeenisiä alueita sähköllä. NeonWand on erikoistunut valmistamaan turvallisia ja helppokäyttöisiä e-stimiin suunniteltuja seksileluja, joista nautit yksin ja yhdessä partnerisi kanssa.

Out & About
Kategoria: Muut
Tanskankielinen homolehti, joka ilmestyy kerran kuukaudessa. Sisältää päivitettyä tietoa mm. Tanskan homomestoista ja paljon mielenkiintoisia artikkeleita. Lehti on ilmainen, joten maksat vain postituskulut.
Oxballs
Kategoria: Seksilelut
Yhdysvaltalainen seksileluvalmistaja joka valmistaa leluja miehiltä miehille. Heidän erikoisuus ovat kivespussinvenyttimet ja kullirenkaat, joita voidaan venyttää tunnistamattomiksi ja ne silti palautuvat alkuperäiseen muotoonsa.

Perfect Fit
Kategoria: Seksilelut
Perfect Fit valmistaa rivoja seksileluja, jotka kestävät kovaa käyttöä. Korkealaatuisten materiaalien ja miehekkään muotoilun ansiosta Perfect Fitin seksilelut ovat tunnettuja homojen keskuudessa.
Kategoria: Vaatteet

RealRock
Kategoria: Seksilelut
Valmistaja jonka seksilelut ja dildot näyttävät ja tuntuvat erittäin aidoilta. Tuotteet ovat valmistettu ensiluokkaisita materiaaleista, jotka kestävät käyttöä.
RFSU
Kategoria: Kondomit
Ruotsalainen kondimivalmistaja, jolle korkealaatu on tärkeää. RFSU valmistaa paljon erilaisia kondomeja, joten kaipaat pitkää, paksua tai ohutta, löydät etsimäsi täältä.

Kategoria: Seksilelut
ShaveSafe
Kategoria: Hyvinvointi
Ärtyykö ihosi punaisen laikukkaaksi ajettuasi parran? Etsitkö parempaa tuotetta ajaessasi intiimialueesi?  Ei enää punaisia pisteitä tai ärtynyttä ihoa. Tuotteella on tyytyväisyystakuu!
Kategoria: Seksilelut
Valmistajan lakanat pitävät patjan ja sohvan puhtaana kiimaisten mutta sotkevien leikkien lomassa. 
Sk8erboy
Kategoria: Vaatteet
Sk8erboyn asusteet ovat suunniteltu erityisesti tossukundeille ja sieltä löytyy esim. seksikkäät sukat suosikkitossuihisi keräämään ihanaa tuoksua.
Kategoria: Liukuvoiteet
Liukuvoide nyrkkinaintiin, jossa yhdistyy kaikki mitä tarvitset kiimaiseen nyrkkinaintisessioon. Slam Dunk:ssa on sekä Criscoa että J-lubea, joten sinun ei tarvitse miettiä mittasuhteita, ja voi keskittyä nauttimaan pitkäkestoisesta liukkaudesta.
Sport Fucker
Kategoria: Seksilelut
Sport Fucker tuottaa markkinoiden kiimaisimpia ja nerokkaimpia seksileluja miehille, jotka on valmistettuja laadukkaista materiaaleista, jotka pehmeydestään huolimatta kestävät pitkään.
Spunk Lube
Kategoria: Liukuvoiteet
Yksi markkinoiden suosituimmasta ja myydyimmästä liukuvoiteesta, joka soveltuu mitä parhaiten nautinnolliseen anaaliseksiin. Spunk Lube liukkari on hybridiliukuvoide, joka on sekoitus vesi- ja silikonipohjasia liukkareita sekä niiden parhaita puolia. Osa tuotteen vetovoimaa on se että se näyttää aivan spermalta.
Kategoria: Vaatteet
Swiss Navy
Kategoria: Liukuvoiteet
Yksi maailman suosituimmista liukuvoiteista on saatavilla sekä vesi- että silikonipohjaisena.  Swiss Navy kestää pitkään käytössä, ja on erittäin juoksevaa: levitä intiimialueille ja nauti anaaliseksistä!

Tenga
Kategoria: Seksilelut
Japanilainen yritys valmistaa nautinnollisia masturbointileluja miehille.  Tengan runkkulelut ovat ainutlaatuisia ja tuovat kiimaisen tunteen runkatessasi yksin tai yhdessä partnerin kanssa.
Titus
Kategoria: Seksilelut
Titus on kiimainen englantilainen merkki, jolla on laaja tuotevalikoima seksikkäitä tuotteita kuten neopreenista valmistettuja fetissivaatteita, teräksisiä soundeja sekä erilaisia anaaliseksileluja. Yhteistä kaikille tuotteille on korkean laadun lisäksi miehekkyys.
Topped Toys
Kategoria: Seksilelut

Kategoria: Seksilelut
Kun haluat treenata perseesi venyttämistä tai nautit suurista dildoista ja anustapeista, löydät itsellesi sopivat seksilelut Mister B:n WAD tuoteperheestä.
Tykkää meistä Facebookissa - lupaamme käyttäytyä!